Kultura serwisowa, bez przesady raz w roku olej i filtry są zmienne, od 4 lat świeci się czek, w serwisie po podłączeniu do kompa diagnoza sonda lambda lub katalizator - rada jeździć !.skręcając w prawo z wyższymi prędkościami trzęsie się jakby z tyłu aż drążek zmiany biegów lata. Pojechalem do warsztatu zajmującego sie wyłącznie zawieszeniami - wyszarpali postukali - diagnoza tu wszystko jest dobrze nie wiemy co to - rada jeździć az się rozpadnie
![Uśmiechnięty :-)]()
.Przeglądy przechodzi bez żadnych wkładek w dowód rejestracyjny
.
Ceny paliw w naszym wspaniałym kraju to jakaś kpina , już się ciepło zaczyna robić a w Warszawie ponad 4,5 zl za litr pb95
. Jak ktoś chce ładować 250zl/mies w bak i dorabiać naszych milosciwie panujących to już jego prywatna sprawa. Ja chciałbym w końcu jeździć tanio i gdzie mi się podoba.
Te 1,6 mpi są montowane nawet w mk6. No nic , może w końcu się jakiś pojawi , a może jakiś podwarszawski handlarz to przeczyta i sprowadzi go dla mnie
![Wink ;-)]()
. Przysłowiowa igłę z Niemiec
![Wink ;-)]()
. Widziałem ostatnio na oxl ogłoszenie mk4 z 98r z przebiegiem 78tys km sprzedający zachwalał,zapraszal na jazdę próbną i pisał , że podczas jazdy naprawdę czuć niski przebieg
.