Witam. Odłączyłem baterię i po godzinie wyjąłem zegary, by wymienić mocno porysowaną szybkę. Po wstawieniu zegarów na miejsce, odpalam samochód a ten gaśnie po 2 sekundach z informacją, ze imobilizej jest aktywny. Główny kluczyk i także ten zapasowy normalnie otwierają drzwi na pilota ale samochód nie odpala. Próbowałem kilku trików z internetu takich jak przekręcanie kluczyka 5 razy i naciskanie guzika zamykającego drzwi, ale nic nie działa. Co się mogło stać i czy są jeszcze jakieś inne sposoby, których mógłbym spróbować przed zadzwonieniem do elektryka? Może jakieś zwarcie się zrobiło czy coś?
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania – Toyota Corona EX – styczeń 1982. Innowacyjne rozwiązanie nie zawsze oznacza rewolucję technologiczną w motoryzacji, jednak zwiększa komfort, a czasem także i bezpieczeństwo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.