Raziel11 napisał(a):Audi A3 8P 2010r 1.6 102km 1300zl
To jest stawka samego oc?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MariuszKinol napisał(a):No chyba że robocizna kosztuje bardzo dużo?
MariuszKinol napisał(a):Niektóre rzeczy robiłem też teraz w Focusie, fakt że hamulce tańsze, filtry, akumulatory pewnie też, rozrząd ale zdaje sobie z tego sprawę.
MariuszKinol napisał(a):Poza tym czy ja tego nie mogę zweryfikować z mechanikiem podczas oględzin auta? Czy np jest na fakturze taki filtr, czy zawór czy rozrząd?
Kiedy co było robione?
MariuszKinol napisał(a):Na zapas mam wymieniać dobre części?
Raziel11 napisał(a):Tak, samo oc
MariuszKinol napisał(a):Tak sobie sprawdziłem te ceny części i tak połowa to 5 tys zł, niektórych nie mogę odnaleźć ale to i tak dla mnie nie jest aż taki problem.
MariuszKinol napisał(a):Poza tym czy ja tego nie mogę zweryfikować z mechanikiem podczas oględzin auta?
szybki napisał(a):Ja zawsze powtarzam licz że wydasz 10k a jak wydasz mniej to nic tylko się cieszyć
toyman40 napisał(a):taaa, Panie są tacy artyści że kupują auto za 19000zł i na koncie mają 18900, na rejestrację, ubezpieczenie już trzeba pożyczyć, a co dopiero jak przyjdzie coś wymienić, naprawić,
Dlatego co niektórzy chcą się tylko pokazać i kupują coś co w gruncie rzeczy nie stać ich jest na to.
Trevor napisał(a): jak to jedzie razem z dsg to tylko wiedzą Ci co mieli styczność.
Raziel11 napisał(a):Jak już autor się uparł na to auto to jeszcze tylko taki mała porada, szukać auta na grupach danego modelu/wersji od kogoś kto jezdzi tym że 2 lata w Polsce, większą szansa na jakąś historie serwisowa
szybki napisał(a):Nic specjalnego wybrałem opcje manuala w innym aucie gdzie silnik i skrzynia jest o wiele stabilniejsza i w starej technologii i wrazie czego można lpg założyć.
Trevor napisał(a):No można wybrać manual, silnik N/A zero emocji, osiągów ale może stabilniejszy co kto lubi.
Raziel11 napisał(a):taki mała porada, szukać auta na grupach danego modelu/wersji od kogoś kto jezdzi tym że 2 lata w Polsce
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN