Dobra oferta na kupno VW Golf Plus Cross - co myślicie?

16 Sty 2023, 19:48

Mam takie pytanie - VW Golf Plus Cross 1.6 mpi 2007, 170 tys. km przebieg za 24 tys. zł? Stan wygląda na bdb. Dobra oferta czy może jednak za dużo?
Krys334
Obserwowany

16 Sty 2023, 20:16

Samochód w faktycznie bardzo dobrym stanie może być sporo droższy od średniej ceny i czasem warto rozważyć taką propozycję.
Jeden powie że przepłacamy ale drugi stwierdzi że jeżeli faktycznie tak jest co do stanu to może warto trochę dołożyć i mieć spokój.

Patrząc na cenę i ogłoszenia raczej nie jest ona jakoś wygórowana.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

17 Sty 2023, 16:15

Rokiko napisał(a):Patrząc na cenę i ogłoszenia raczej nie jest ona jakoś wygórowana

Ja znalazłem te modele z tym silnikiem i z tego samego roku w przedziale 15-18k tylko jedna oferta 21900zł.
24k to jednak trochę przesada no chyba że wszystko tam jest prawie igła w co wątpię..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...