REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):A tak właściwie to klarownie widać czemu trzeba uważać na wiedzę z netu
Bartolekk napisał(a):Swoją drogą admin forum golfa 5 ma 1,4 tsi i nie bierze mu ani grama oleju, to tak apropo brania oleju (potwierdzone info)
Raziel11 napisał(a):Gdyby Niemiec mial dolewac litr oleju na 1000km na dystansie 500tys km to mysle ze by oddal takie auto juz po kilkudziesieciu tys km, no ale specjalisci na forum wiedza lepiej, ba wiedza lepiej nawet od uzytkownikow takich aut.
szybki napisał(a):A co co z tymi ogłoszeniami co wkleiłem? Opowiesz nam o nich czy znikniesz i pojawisz się w następnym temacie jak złapiesz ochotę
Bartolekk napisał(a):Brałem pod uwagę Asterkę OPC, Focusa ST, Megane sport 225 i skończyło się na Golfie GTI.
Raziel11 napisał(a):Kazde auto moze sie zepsuc, tylko wy robicie z tego jakas wielka afere, wujek wymienial na gwarancji silnik w Mercedesie W123, to znaczy ze to byly awaryjne auta i silniki?
tak samo gadanie ze u jakiegos wyimaginowanego mechanika co chwile stoi jakis VAG, tylko wez pod uwage skale produkcji
10tys wyprodukowancyh lexeusów a wsrod nich 10 wadliwych to to samo co 100tys wyprodukowanych vagow i wsrod nich 100 sztuk wadliwych.
ogarniasz to czy zbyt trudne do pojecia?
Raziel11 napisał(a):Ja testowalem wszystkie hothatche do 60tys, wybralem dwa razy Seata, za pierwszym razem kupilem zwykla a po kilku miesiacach R, auta z pewna historia, odpowiednio zadbane przez poprzednich wlascicieli jak i przeze mnie i nie moge miec zadnych zastrzezen.
szybki napisał(a):Do tego w czym masz problem żeby zadzwonić do firmy remontującej tsi? Oni też się mylą?
Raziel11 napisał(a):A co myslisz ze zrobilem zanim kupilem TSI? pokazac Ci konwersacje z Frogiem, zreszta w VAG Serwis we wrocku tez bylem, dowiedzialem sie z 1 reki jakie te silniki maja problemy i jak o nie zadbac, kupilem, zrobilem co trzeba bylo zrobic i jezdze i ciesze sie z auta, proste