Które auto z powyższych radzicie kupić? Chcę kupić diesla za około 15 tys, byłem dziś na giełdzie i wybór jest dość duży. Focus wydaje mi się trochę nowocześniejszy i bardziej komfortowo wyposażony niż golf. Co radzicie i jaki silnik wybrać ?
golfy które oglądałem mimo tego samego rocznika wydawały się bardziej zmęczone i raczej wyposażenie uboższe... być może trafiłem na auta odpicowane do sprzedaży ale w granicach 15tys w fokusie rdza nigdzie nie rzucała się w oczy. Jak wygląda kwestia napraw w dieslach vw i forda? golf raczej wchodziłby w grę 90KM a focus to sam nie wiem...
W sprowadzonych rdzy może nie być ale wystarczy 1 zima w PL i już jest Mnie to nie przeraziło pozatym Focus bardziej mi się podobał no i w tych samych pieniądzach auto jest 2 lata młodsze.
Focus, bo:
-ma lepsze zawieszenie,
-jest autem świeższym i wolniej się starzeje,
-za te same pieniądze znajdziesz młodszy rocznik, lepiej wyposażony, niż Golf.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Za kierownicą w Dacia Jogger Nowa Dacia Jogger ma wszystkie cechy, których poszukują rodziny w samochodach segmentu C: zwrotność, komfort i bezpieczeństwo jazdy. Jogger jest zwrotny i łatwy w codziennym użytkowaniu. Kabina jest dobrze wyciszona ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.