Golf3 Coś Dolega !!

05 Lut 2007, 15:24

witam. mam golfa 3. no i mam z nim problem.
Przy ruszaniu szybszym coś bije mi w podlodze. i tak jest do drugiego biegu nawet na 3 czxasem występuje a bicie tak mi sie zdaje ze jest w podłodze i jej srodkowej czesci . co to może byc tlumik?? sprawdzalem tak tylko kładłem sie kolo samochodu i no w sumie to nic tam nie zwisa oprucz jakiegoś przewodu który idzie do lewego tylniego kola. wiec prosze o pomoc co to moze być bo to strasznie drażni mnie.. z góry dzieki za pomoc
sterol
Nowicjusz

Miejscowość: ełk
  • 05 Lut 2007, 16:21

Sprawdż przednią poduszke silnika
    bonifacy
    Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
    Prawo jazdy: 01 01 1981
    Auto: Fabia II , Fabia II
    Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Manualna

05 Lut 2007, 17:08

dobrze sprawdze. a da rady to samemu wymienić?? i czy jesli tak mi stuka i puka to czy niszczy mi to silnik???
    sterol
    Nowicjusz

Miejscowość: ełk

05 Lut 2007, 22:18

Sprawdź wydech ale na kanale lub podnośniku może być że rura Ci wali . Pozdrawiam , poduszki zawieszenia silnika też sprawdź
    tomala2301
    Początkujący

Miejscowość: dolnyśląsk
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kultowe japońskie silniki
      Kultowe japońskie silniki nie bez powodów zdobyły na świecie rzesze fanów, którzy doceniają nie tylko ich niezawodność, ale również dużą podatność na modyfikacje. Oto kilka świetnych japońskich ...
      Nissan Juke Fun Edition - seria limitowana
      Nissan wprowadził do oferty nową edycję specjalną miejskiego crossovera Juke, stworzoną dla tych, którzy wyrazić swoją osobowość poprzez wyjątkową, oryginalną stylizację nadwozia i wnętrza swojego samochodu. Juke Fun ...