Golf3 Coś Dolega !!

05 Lut 2007, 15:24

witam. mam golfa 3. no i mam z nim problem.
Przy ruszaniu szybszym coś bije mi w podlodze. i tak jest do drugiego biegu nawet na 3 czxasem występuje a bicie tak mi sie zdaje ze jest w podłodze i jej srodkowej czesci . co to może byc tlumik?? sprawdzalem tak tylko kładłem sie kolo samochodu i no w sumie to nic tam nie zwisa oprucz jakiegoś przewodu który idzie do lewego tylniego kola. wiec prosze o pomoc co to moze być bo to strasznie drażni mnie.. z góry dzieki za pomoc
sterol
Nowicjusz

Miejscowość: ełk
  • 05 Lut 2007, 16:21

Sprawdż przednią poduszke silnika
    bonifacy
    Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
    Prawo jazdy: 01 01 1981
    Auto: Fabia II , Fabia II
    Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
    Paliwo: Benzyna + LPG
    Typ: Kombi
    Skrzynia biegów: Manualna

05 Lut 2007, 17:08

dobrze sprawdze. a da rady to samemu wymienić?? i czy jesli tak mi stuka i puka to czy niszczy mi to silnik???
    sterol
    Nowicjusz

Miejscowość: ełk

05 Lut 2007, 22:18

Sprawdź wydech ale na kanale lub podnośniku może być że rura Ci wali . Pozdrawiam , poduszki zawieszenia silnika też sprawdź
    tomala2301
    Początkujący

Miejscowość: dolnyśląsk
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Drogo, szybko i luksusowo - zestawienie wyjątkowych coupe!
      Tendencje wzrostowe w segmencie samochodów premium są mocno widoczne na rynku polskim od dobrych kilku lat. Sprzedaż rośnie systematycznie, dzięki czemu według danych pochodzących z raportu PZPM, w roku 2015 auta luksusowe ...