Witam mam golfa4 1.6 16v z 2000r i pali się check pod komputerem pokazuje błąd na 2tłoku ale silnik chodzi dobrze i pali bez problemu czasami tylko mam odczucie jakby palił na 3gary przy dodawaniu gazu, myślałem że to cewka ale przy przeglądaniu przewodów w różnych kolejnosciach cały czas pokazuje błąd ba 2tłoku czy ktoś może pomóc?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Kierunkowskazy - migać czy nie migać? Kierunkowskazy są ważnym narzędziem komunikacji na drodze. Pozwalają na informowanie o planowanym manewrze, więc prawidłowe korzystanie z nich powinno być nawykiem wszystkich kierowców. Dla wielu jednak nie jest. Trenerzy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.