GPS + Urządzenie Multimedialne + Zestaw głsnomówiący

22 Gru 2009, 10:32

Witam
Poszukuje urządzenia Gps z możliwością odtwarzania plików mp3 , audio i wideo oraz z wbudowanym zestawem głośnomówiącym.
Problem nie polega na tym ze nie potrafię nic znaleźc, po prostu nie wiem co warto kupic a czego nie. Bedzie to moj pierwszy gps , zalezy mi na dokladnosci map.
pozdrawiam
mer123
Nowicjusz

20 Sty 2010, 23:48

Byłoby dobrze, gdybyś określił budżet przewidziany na ten zakup. Ciężko doradzić dobry sprzęt bez określenia limitu cenowego. Ja mogę polecić coś z wyższej półki, bo wydaję mi się, że to sprzęt świetnej jakości, a jednocześnie jest teraz w promocji, więc warto się nad nim zastanowić http://nawigacje-gps.pl/index.php?p957, ... o-c725-feu A może sam znalazłeś coś ciekawego i nie potrafisz się zdecydować? Jeśli tak to pytaj.
winnetou
Nowicjusz

Miejscowość: z Polski

23 Sty 2010, 10:39

Ja osobiście posiadam ten model [link do oferty na Allegro wygasł] i z czystym sumieniem mogę go polecić. Wyświetlacz jest duży, bardzo dobrze reaguje na dotyk,nie ma potrzeby używać rysika. Co do multimediów to posiada bluetooth, odtwarza Mp3, filmy i ma transmiter fm.Bardzo ale to bardzo szybko łapie sygnał, po właczeniu zazwyczaj w 5 do 10 sekund. I co ważne, żeby wgrać inna mapę nie trzeba odblokowywać urządzenia, wystarczy wgrać jakakolwiek mapę na kartę i zmienić jej nazwę na taką jak mapy dołączonej do nawigacji, i tyle. Trzeba pamiętać że ogromnym procentem ceny nawigacji jest mapa jaka jest do niej dołączona, więc jeżeli np wiemy że będziemy zmieniać mapę to nie warto przepłacać.
Tribul
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Z Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC Black Label GT
    Lexus LC Black Label GT nie jest co prawda dziełem producenta, ale i tak zasługuje na wyróżnienie. Na SEMA 2017 z okazji 20. rocznicy swojego istnienia samochód w takiej wersji zaprezentował japoński tuner Artisan ...