Mam w Grand Vitarze dość mocno zużyte opony tylne , pasuje zakupić nowe , jako że nie znam się za bardzo na oponach proszę o poradę jakie opony można by było wybrać .
Aktualnie mam założony taki oto zestaw opon :
więc z tego co się orientuję na froncie mam wielosezonowe a z tył zimowe ( na których jeździłem cały rok ) , chcę na tył włożyć również wielosezonowe , a te obecne wyglądają źle i już niedługo nie będą się nadawały do użytkowania .
Jakie opony polecacie zakupić ? zakładając że większość czasu spędzę na bezdrożach , takie bieszczadzkie drogi polne , gdzieś też wyczytałem że zaleca się kupić dokładnie takie same opony w przypadku jazdy 4x4 więc mam dokupić takie same jak z przodu ? i raczej nie kupię opon droższych niż 500 zł za sztukę .
okej to kupuję takie same jak mam na przedniej osi , właściwie to jeździłem na nich dlatego że z takimi oponami kupiłem samochód ale jednak wolałbym ostatecznie coś bardziej w teren
Pięć zasad kiedy nie powinniśmy wrzucać na luz? Wokół prawidłowego stosowania sprzęgła narosło kilka mitów, które są popularne wśród wielu kierowców. Podpowiadamy oraz wyjaśniamy, kiedy i w jaki sposób używać pedału sprzęgła. Zwalniając, ...
Czy obwodnice miast powinny być płatne? Czy płacenie za obwodnicę stawia pod znakiem zapytania sens jej istnienia? Przecież obwodnica ma za zadanie odciążenia centrum miasta. W przypadku jak będzie płatna to czy kierowcy nie wybiorą jednak przejazdu przez centrum.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.