Co napisać o Fallensword, żeby zachęcić do gry...
może zacznę od zniechęcania... Są tacy co z gry odchodzą... po roku lub po paru miesiącach, są też i tacy co w ogóle nie zaczynają gry
Ale są i tacy (jak ja na przykład) Co graja już od prawie dwóch lat i ciągle są ta grą zafascynowani. Twórcy gry rozbudowują ją o kolejne światy mniej więcej co 2 tygodnie, bo wielu graczy rozwija się tak szybko że ich (twórców) do tego zmusza
Niby jest to samo co w innych grach, możliwość walki z potworami innymi graczami, handel, sojusze i gildie ale jest pewna różnica... W grze bierze udział już ponad 2miliony graczy z całego świata, aktywnie gra ponad pół miliona.... to stwarza niepowtarzalną atmosferę. Rozwój gry i postaci nie jest liniowy, czasem można się co prawda pogubić ale szybko można wrócić na miejsce startu... Gra w Fallensword wielu polskich graczy, jest kilka gildii dość wysoko w rankingach, ale Czesi są lepsi
Ja ze swej strony obiecuje pomoc i przewodnictwo na starcie tej gry. Jeśli Cię zachęciłem kliknij w link i zacznij przygodę w Fallenie.
Pozdrawiam