Gry Wyścigowe

13 Sty 2008, 01:42

Brakowało mi tego tematu na takim forum :P W końcu nie tylko ja relaksuje się grając 'po godzinach' w domu ... ale do rzeczy. Jakie wyścigowe gry lubcie, w jakie z nich graliście / gracie ? Których nie polecacie ? Do każdej mile widziany mały opis :)

Więc może zacznę, ostatnio zacząłem grać w Sega Relly, co prawda kupiłem je kilka dni temu synowi http://www.cdprojekt.pl/wyprzedaz/, ale sam mam z nią teraz nie mniej zabawy. Najlepsze co w niej jest to chyba realizm i bajer związany z 'interaktywnym' otoczeniem, np zrobione przez nas koleiny na pierwszym okrążeniu pozostają do końca wyścigu itp. Polecam sprawdzić :wink:

Krótki opis:
Opis i cechy:Sega Rally to kompletnie nowa odsłona legendarnego tytułu SEGA łącząca najlepsze rozwiązania w tej klasie.

Poczuj czym jest prędkość i adrenalina, ścigaj się po drogach, bezdrożach samemu lub w sieci. Zobacz co oferuje najnowsza generacja grafiki zmieniająca twój komputer w najszybsze i najlepsze samochody. Efekty zapierają dech w piersiach.
* Odkryj niezrównane połączenie zabawy, symulacji i rzeczywistych samochodów i nawierzchni pozwalające doświadczyć subtelnych różnic w przyczepności i zachowaniu się maszyn na asfalcie czy piachu.
* Wybierz dowolny typ pojazdu z napędem na 2 i 4 koła a także klasyczne modele znane z największych wyścigów na świecie.
* Bądź mistrzem kierownicy, zapomnij o zwyczajnych okrążeniach, w pełni interaktywne środowisko jest prawdziwym wyzwaniem!
* Przeciwnicy komputerowi dzięki doskonałemu AI stanowią wyzwanie któremu nie łatwo podołać!
* Ścigaj się z przyjaciółmi zarówno na jednym komputerze jak i w sieci.

Wasza kolej, co sądzicie o tej grze i jakie gry jeszcze teraz was przyciągają do komputerów ? :]
2FastGuy
Nowicjusz

13 Sty 2008, 14:45

Niezły marketing...
Pachnie mi tutaj trochę kryptoreklamą...

Czy CDProject ma aż tak duże problemy ze zbyciem swoich produktów, czy tylko jakiś cwany PH robi sobie target?

Korci mnie, żeby chlastnąć, ale poczekam na decyzję reszty Modów... ;)
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

14 Sty 2008, 10:25

Przy pierwszym napisanym na forum poście, to rzeczywiście "śmierdzi" na reklamę.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

14 Sty 2008, 19:19

Do czytania forum nie potrzebne jest konto ... więc nie wiem o co chodzi. A to że to gra CDPu to raczej zbieg okoliczności. Raczej nie zamierzałem ograniczać się tylko i wyłącznie do niej ale nie chciałem dublować postów i czekałem na wypowiedzi innych :?
2FastGuy
Nowicjusz

18 Sty 2008, 20:06

Czy ktoś może mi pomóc znaleźć link, aby ściągnąć grę Poldek Driver demo?

Pozdro :wink:
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

21 Sty 2008, 03:43

http://www.poldek.play.com.pl/ -> Download -> Super Demo

... your welcome :wink: PS. Nadal czekam na wasze opisy gierek ^^
2FastGuy
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najnowsze BMW serii 7
    BMW serii 7 - luksus na miarę przyszłości. Ten najnowocześniejszy w historii bawarskiego koncernu model będzie można zobaczyć już 24 listopada 2015 r. na targach Fleet Market w Centrum EXPO XXI w Warszawie. BMW serii 7 – ...

21 Sty 2008, 15:05

2FastGuy napisał(a):http://www.poldek.play.com.pl/ -> Download -> Super Demo

Ale dalej nic nie ma :roll:
Per aspera ad astra
Tiguan
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Pruszków

04 Lut 2008, 04:06

Dobra a co sądzicie o Juiced 2 i Pro Street ? Gry rywalizują ze sobą i obie mają swoje atuty, która wg was lepsza i bardziej grywalna ?
2FastGuy
Nowicjusz