Gwaracja najtańszego ubezpieczenia OC+AC

29 Lis 2010, 13:39

Miałem auto marki Audi A4, ja posiadam zniżkę 60% To auto było zarejestrowane na dwie osoby i teraz mój współwłaściciel nabywa auto jest pewien że ma zniżki tak samą jak ja, czyli 60% rejestruje auto na siebie idzie do agenta MTU ten mówi ze tak oczywiście zniżke bedzie miał.
Po miesiącu przychodzi do zapłaty z MTU 380zł dopłaty.
Tamten gośc od którego nabył auto miał opłacone OC do Czerwca i teraz on wyciągają ponownie pieniądze.
To są najgorsze złodzieje, niech każdy stroni od nich jak najdalej, jak tak mozna.
Dowiaduje się że w każdej firmie przechodzą zniżki na współwłaściciela, w każdej prócz MTU!!!!
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

29 Lis 2010, 14:53

Teraz cały dział zasypiesz swoimi żalami? Jeden temat nie wystarczy? Do tego jesteś w błędzie - współwłaściciel nie przejmuje Twoich zniżek...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

27 Sty 2011, 13:26

Druga kwestia , to wybór ubezpieczyciela, wybierz solidnego, doświadczonego i sprawdzonego , a nie MTU.
kingiko
Początkujący

Miejscowość: warszawa

01 Mar 2011, 20:32

Aby otrzymać zniżkę przy zakupie ubezpieczenia należy zaznaczyć pole TAK przy pytaniu "Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"?" a następnie wpisać w polu "Numer polisy znajomego - Klienta AXA DIRECT" kod 1863180
W ten sposób otrzymujemy zniżkę 30 zł na Pakiet OC lub Pakiet AC albo nawet 80 zł na Pełen Pakiet lub Pakiet dla Kobiet !!!
Nowość - obowiązuje również zniżka 80 zł na Pełen Pakiet dla MOTOCYKLÓW !!!

[ Dodano: 11 Maj 2011, 16:41 ]
i nowa oferta teraz w liberty:

Liberty Direct rabat zniżka 50/100zl

To jest sprawdzone ubezpieczenie. Jeżeli podasz mój numer polisy 89499143 to dostaniesz dodatkową zniżkę:

50 zł przy zakupie pakietu OC

100 zł przy zakupie pakietu OC+AC

Sprawdź swoją składkę na www.libertydirect.pl lub zadzwoń pod nr tel: 1 95 21.

[ Dodano: 17 Maj 2011, 16:56 ]
UWAGA ZMIANA KODU PROMOCYJNEGO AXA DIRECT !!!

Nowy aktualny kod to : 7934071

kod liberty pozostaje bez zmian
Ostatnio edytowany przez stopi, 01 Mar 2011, 20:33, edytowano w sumie 1 raz
stopi
Nowicjusz

Miejscowość: Skierniewice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy papamobile Mercedes-Benz dla papieża Benedykta XVI
    Dostarczając papieżowi Benedyktowi XVI nowy papamobile, Mercedes-Benz kontynuuje tradycję, która liczy już ponad 80 lat. Dr Dieter Zetsche, prezes zarządu Daimler AG i szef Mercedes-Benz Cars, osobiście przekazał w ...