Witam , posiadam Opla Astre 1992r. Kupiłem go okazjonalnie za przystępną cenę zadbany i w ogóle. Lecz mam jeden problem, pod światłami mijania mam halogeny ( które rzadko sie spotyka w tych modelach) , więc mój problem jest taki w aucie nie ma żadnego włącznika do tych właśnie halogenów , jeden z nich (prawy) świeci sie gdy włącze światło przeciwmgłowe przednie a lewy? Jeśli ktoś wie jak lub gdzie włączyć te ów halogeny proszę o pomoc
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Trzeci sygnał pojazdu uprzywilejowanego - wysyłany do kierowców Słyszeliście o takiej metodzie informowania kierowców na drodze, że zbliża się np. straż pożarna, karetka czy policja? Dzisiaj coś słyszałem o testowaniu takiej metody i o tym jak ona działa. Każdy kierowca słuchający ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.