Hatchback a może sedan

20 Paź 2009, 14:55

Najpierw może się przedstawie :wink: Mam na imię Marcin i jestem tu nowy a ponieważ zdałem prawko i mam golfika3 ale jest on po mojej mamie i trzeba w nim zrobić kilka napraw które zbliżone są do 7k postanowiłem kupić inne autko ;D.
Zastanawiam się nad sedanem coś w stylu Vectry którą ma mój tata i bardzo mi się podoba to auto ponieważ jest dość duże wygodne i jak dla mnie luksusowe, a czymś bardziej sportowym :razz: :D
Ale ponieważ mam 18 lat, uczę się i moje dochody nie są zbyt duże chce kupić coś fajnego ale jednocześnie coś oszczędnego do 1300 i tu czekam na Wasze propozycję niech to będzie coś albo ekskluzywnego oszczędnego albo hatchback 2 drzwiowy sportowy ale jednocześnie oszczędny ale jednocześnie mam zamiar mniej więcej wydać na autko wraz z ubezpieczeniem (powiedzmy na początek na jakieś pół roku) więcej około 7k
Ostatnio edytowany przez wojna191, 20 Paź 2009, 19:25, edytowano w sumie 1 raz
wojna191
Nowicjusz

Miejscowość: Grecja

20 Paź 2009, 19:36

Astra 2.0 z instalacja LPG, za 7 tys. kupisz rocznik 97...a ogrom czesci na rynku jest NIEOGRANICZONY!!
zycie to nie je bajka...
AD!
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Fiat Ducato 2007, 2287cm 120KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW 3 Gran Turismo wzbogaci gamę modeli BMW serii 3
    Nowe BMW 3 Gran Turismo to innowacyjna koncepcja, która wzbogaci gamę modeli BMW serii 3. Trzeci wariant nadwoziowy w tej rodzinie łączy dynamikę Sedana, sportowy genotyp oraz praktyczny i wszechstronny charakter wersji ...
    Jak i gdzie kupić części do samochodu?
    Każdy kierowca, niezależnie od tego, jakiego auta jest właścicielem, staje przed koniecznością zakupu nowych części do samochodu. Zazwyczaj jest to wynik normalnej eksploatacji części, a czasem jest to wymuszone przez kolizję ...