Cześć, planuję zakup hatchbacka benzynowego do jazdy trochę miasto (niecodziennie) + trasa raz na jakiś czas. Nastawiam się na auto nie starsze niż 8-letnie. Mój budżet to 35 tysięcy. Województwo lubelskie.
Wstępnie mam trzy modele na oku: 1. Ford Focus mk3 (EcoBoost 1.0 lub 1.6) 2. Kia Ceed II (1.6) 3. Hyundai i30 II (1.6 GDI)
Do podanych modeli można jeszcze dodać Mitsubishi Lancera 1.6 i Toyotę Auris 1.6. W Fordzie nie polecam silnika 1.0 EcoBoost. Miałem okazję jeździć takim i jakoś mnie nie zachwycił i uważam że nie jest to silnik do takiego samochodu.
Rekordowy rok w czeskich fabrykach Skody W 2019 roku ŠKODA po raz pierwszy w historii wyprodukowała ponad 900 tys. pojazdów w swoich fabrykach w Mladá Boleslav i Kvasinach. Wysoki wynik jest zasługą wzrostu produkcji o 2,25 proc. w porównaniu ...
Toyota Prius 1.8 VVT-i - test spalania Toyota Prius to najsłynniejsza i zarazem pierwsza seryjnie produkowana hybryda. Obecna, czwarta generacja doczekała się m.in. wersji z napędem na wszystkie koła oraz pięciomiejscowej odmiany z napędem plug-in. Prius czwartej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.