Hej,
mam około
40 tys na samochód głównie do miasta - to jedyny pewnik
![Uśmiechnięty :)]()
od tego momentu zaczynają się już tylko schody.
Podoba mi się
sportowa linia i lubię
dynamiczną jazdę (nie każda baba jest babą za kierownicą
![Wink ;)]()
)
Chciałabym mieć
wielofunkcyjną kierownice i cudownie byłoby mieć
nawigacje ale to nie jest konieczne.
Intuicyjnie staram się wybierać jak najmłodsze samochody (
raczej klikałam od 2014), ale czytając forum zaczynam mieć coraz więcej wątpliwości czy to jest aż tak ważne. To samo tyczy się silnika - myślałam że wszystko co będzie powyżej 1.4 pozwoli mi swobodnie czuć się wyprzedzając ciężarówkę na trasie, ale jak czytam posty o dynamicznych autach to widzę że 2.0 jest dopiero dynamicznym autem - wiem dla każdego dynamika oznacza trochę co innego, nie jestem rajdowcem, ale fajnie by było czuć naciskanie pedała gazu
![Wink ;)]()
?
Ale do rzeczy. Wybrałam pare opcji które przypadły mi do gustu - choć idealnie byłoby połączyć wygląd zewnętrzny mazdy 3 lub hyundaia i20 i środek kii lub citroena. Tipo chyba odpada bo ma 95 KM wiec chyba słabiutko ? i do tego ten dziwnie wyglądający ekran w środku - choć sylwetkę z zewnątrz ma ładną.
Czy możecie
proszę podpowiedzieć mi
co z tej listy ma sens ?Plus może ktoś mi wytłumaczy na czym polega kia ceed FIFA World Cup Edition ??? Dostanę piłkę do nogi w prezencie ???
![Wink ;)]()
I jeszcze jedno - wiem że jesteście pasjonatami motoryzacji i wiecie o co chodzi jak piszecie do siebie motoryzacyjnym językiem specjalistycznym, ale błagam - w kwestii merytorycznej jestem blondynką
p.s. Oczywiście wszystkie sugestie na bazie tego co napisałam bardzo mile widziane!
Z góry dzięki![link do Autohero wygasł][link do Autohero wygasł][link do Autohero wygasł][link do Autohero wygasł][link do Autohero wygasł][link do Autohero wygasł][link do Autohero wygasł]