Całkiem ładna Honda.
Należałoby jednak bardzo dokładnie się przyjrzeć tej książce serwisowej...
W sumie cieżko kupić Niemczech auto bez defektu za taką kasę,aby sprzedać je w PL ,dołożyć na opłaty i jeszcze zarobić... Tak więc radzę ostrożność.
Witam panów ponownie
Wczoraj kupiłam honde civic tym moge sie pochwalic
Pytanie troszke z innej beczki.
Przy zakupie ja jestem wpisana jako włascicielka auta a moj tata jako współwłasciciel.
Przy ubezpieczeniu samochodu bedzie to korygowalo z tym ze ja nie mam zniżek itp? czy ibezpieczenie bedzie na tata i zaplacimy razem ze znizkami ojca??
Auto może byc na kogokolwiek, nawet na sąsiada. Jak Twój tata ma zniżki to ubezpiecza na siebie i Ciebie i w ten sposób napędziesz prawa do zniżek.
Gratuluje zakupu. Bardzo fajne auto.
Które hybrydy są najtańsze w zakupie i eksploatacji? Amerykański portal analityczny Kelley Blue Book sprawdził, które samochody hybrydowe są najtańsze w zakupie i użytkowaniu przez kolejne 5 lat. Pierwsze trzy miejsca w tej kategorii zajęły Toyota Corolla Hybrid, Prius ...
Opel Mokka SUV-a na miarę potrzeb europejskich kierowców Inżynierowie Opla zakończyli właśnie ostatni etap jazd testowych nowego modelu SUV-a Mokka. Testy przeprowadzono w Niemczech przed rozpoczęciem sprzedaży nowego modelu, która jest planowana na koniec tego roku. Podczas ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.