Hej . Szukam autka typu Hatchback z silnikim najlepiej 1.4 max. 1.6 benzyna.
Autem bede jezdzila glownie do pracy 30 km dziennie , czasami jakies wieksze wypady tak 1-2 razy w miesiacu o 200 km. Benzyna chyba bedzie najlepszym rozwiazaniem do takiej jazdy prawda?
Auta jakie mnie interesuja to seat ibiza III roczik tak 2002-2004.
Golf IV rok ok 2002
Honda Civic VII tez ok 2002-3 rok.
Czy przebiegi w silniku .4 np 150 tys. to dużo jak na taki maly silnik??
Moze jakies wasze propozycje samochodow ktore by odpowiadaly do 14 tys.
Z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam
Jak oryginalny przebieg i auto dbane to taki silnik nie ma nawet połowy swojego żywota za sobą. Wybrałaś dość dobre autka, od siebie dorzucę E36 compact.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Dokładnie 150 prawdziwego przebiegu to jest nic.... gozej jak jest to 250 ale taki plus ze takimi autami nie jezdzi duzo szqalenców wiec cos w dobrym stanie mozna wyrwac skupiłbym sie na ibizie i civicu
Mogę wolną ręką polecic samochód Chevrolet Aveo z silnikiem 1.2. Przemieszczam się nim bardzo dużo, dwa razy w tygodniu auto pokonuję trasę około 1000km. Samochód z 2005r. ma przejechane już 189 000km. Jedyne awarię które mi się przytrafiły to. Naprawa alternatora i rozrusznika. Samochód godny polecenia.
Kubuch napisał(a):Aveo? Autobusy MZK są lepiej wykończonei bardziej komfortowe...
Samochód niema dobrej opini. Przyśpieszenie jego pozostawia do życzenia dla tego mam też inny pojazd. Ale aveo ma bardzo wygodne i dobrze wyprofilowane siedzenia.
Chevrolet Corvette C7 - 4 potężne końcówki wydechu Amerykanie słyną z zamiłowania do sportowych samochodów z potężnymi silnikami. Ale czasami ich mania wielkości dotyka również pozostałych części samochodu. Dowodem tego może być Chevrolet Corvette 7. generacji. ...
Jeżeli ma być wygodne i ekonomiczne,to polecam Honda Civic VII z silnikiem 1.4 spalanie na poziomie 7l,a osiągi naprawdę przyzwoite,. Golf też jest dobrym pomysłem,ale będzie nieco starszy niż Honda,więc nie wiem czy to się opłaca.
Golf byłby najlepszy,ale nie wiem czy kupi się coś do 14 tyś zł. Fajną propozycja jest Ibiza III,marka godna polecenia i wizualnie też fajnie się prezentuje. Pozostaje tylko wybrac odpowiednią wersje silnikową.
jade jutro wraz z ojcem ogladac te autko
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Wyglada ladnie jak za te pieniadze. Teraz tylko pytanie ile bedziesz kosztowac wymiana w tej hondzie rozrzadu?? w jakims warsztacie omijajac aso
Kup Astrę II, ja mam dałem za nia 12 tyś. Jest z dobrym wyposażeniem: 4 poduszki, elektryczne lusterka, szyby, klimatyzacja, ABS, wspomaganie kierownicy, wielofunkcyjna kierownica, centralny zamek. Jak na 1999r. i na klasę samochodu na tamte czasy to bogate wyposarzenie
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.