24 Maj 2012, 22:51
Według mnie kupowanie A3 w pięciu drzwiach to jest nieporozumienie bo płacisz za komfort, wygodę i przestronność 4 drzwi, które w tej samej cenie możesz dostać w A4 więc ja takie wersje od razu bym odrzucał.. Widzę, że patrzysz autka troszkę droższe ale znowu z nowszych roczników, troszkę ryzykowne. Nie wiem czy będzie chciał zakładać do takiego 1.8T gaz, bo na paliwku trochę Cie pociągnie po kosztach więc znowu masz koszt instalacji jakieś 2,5zł na miękko. Takiego auta jak A3 nigdy rozsądnie nie porównasz do innych bo zawsze znajdzie się coś co będzie rozsądniejsze. W tych cenach i te roczniki to nie jest rozsądne ale kto powiedział, że auto trzeba wybierać rozsądkiem?:) 180KM i quattro bym Ci odradzał jeśli to Twój pierwszy samochód. Są wysokie koszty utrzymania tego autka, naprawdę, pomijając fakt, że potrafi naprawdę bardzo dużo spalić, w mieście myślę, że 13-16l to nie będzie problemem. Jeździłem taką i powiem Ci, że odjazd to jest mało powiedziane, to lata, a że jest dość lekkie to jest bardzo wręcz niebezpieczne:) Fajnym wyborem dla Ciebie było by zwykłe 1.8T 150KM, naprawdę jest zrywne a przy tym zachowasz nieco rozsądku:) Jeszcze musisz też sobie dodać koszt opłat i jakichś wstępnym zmian (olej itd). Jak będę miał więcej czasu to przyjże się tym autkom dokładniej. Skąd jesteś tak w ogóle? Jeśli okolice Radomia to można coś tutaj poszukać, podjechać i obejrzeć jakąś A trójcyne