REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to ile wg Ciebie ma kosztować nastoletnie auto ze słabym silnikiem i w 3 furtkach?Raziel11 napisał(a):A3 8P nie dostaniesz w tej cenie
mike napisał(a):W 207 i e87 kiepski silnik
teraz mamy 2019 i rozmawiamy o a3, a nie o LeonieRaziel11 napisał(a):W 2016 leon z poczatku produkcji kosztowal mnie 27tys, tez bym chcial kupic takiego za 17tys i takie na poczatku tez oglądałem, to byla zwyczajnie strata czasu
aż sam wszedłem. 8p , benzyna do 1.6, nieuszkodzony, do 16k mamy... 90 samochodówRaziel11 napisał(a):Edit: az sam wszedlem, najtanszy 20300, najdrozszy 25500, z tych 16tys troche jednak brakuje
takszymonit928 napisał(a):A co masz na myśli pisząc kiepski silnik w e87 i 207 ? tzn. awaryjne ?
ale kto tu zaklina rzeczywistość - ludzie, którzy podchodzą ze zdrowym rozsądkiem do kilkunastoletniego kompakta, bądź co bądź popularnej marki, czy fanboje - Janusze vel kiedyś to było, którzy stawiają takim autom pomniki?Raziel11 napisał(a):mozesz sobie zaklinac rzeczywistosc
mike napisał(a): tak nie bardzo mogę sobie znaleźć grupę docelową dla a3 1.6 w 3 furtkach, przez co równie dobrze mogłaby nie istnieć - bo w końcu po co komu Audi z takim silnikiem?