Hatchback do 30tys. pomoc

10 Gru 2009, 20:26

Witam,
Szukam jakiegos Hatchbacka do 30tysiecy.
Chciałbym aby miał:
- 100-140km
- spalanie około 8-10 litrow max
- przebieg do 100tys
- 2/3 drzwiowy.
Zastanawiałem się nad czymś takim:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Prosze o pomoc i opinie :)

pozdrawiam
mu5k
Nowicjusz

Miejscowość: PL

10 Gru 2009, 21:46

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Tu bym się raczej wolał rozsiąść :) Co Ty na to? Ten nie jest 2 drzwiowy ale to taki przykład.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Albo Bravo. Ma je koleżanka z firmy jako służbowe i nie narzeka, dużo lepiej od mojego Passata się zbiera mam takie wrażenie. Ale 30 tys to może być mało, bo raczej ceny są wyższe trochę...
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

10 Gru 2009, 22:01

no golfik tez fajna sprawa dlatego czekam na wiecej propozycji:) i czemu golf>civic??? teoretycznie slyszalem ze honda ma lepsze silniki.
mu5k
Nowicjusz

Miejscowość: PL

10 Gru 2009, 22:11

Civic>Golf :mrgreen: Zerknij jeszcze na mazde 3, fiata grande punto albo bravo, suzuki swifta i opla astre
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

10 Gru 2009, 22:23

Nie twierdzę że Golf jest lepszy od Civic bo nie znam tych aut na tyle żeby to stwierdzić ;) To tylko moja propozycja :)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

11 Gru 2009, 12:56

Seat leon to moja propozycja.To jeden z trojaczkow golf/A3/leon-wszystkie na tej samej płycie,to samo zawieszenie,silniki w podstawowej wersji, etc.etc.Fantazji jest tutaj jednak najwiecej, co widać już na desce rozdzielczej(chyba ładniejsz niz w A3).Fotele są doskonale wyprofilowane,Juz silnik 1.6 potrafi pokazac pazurki.Wersja cupra to juz rasowe sportowe auto.Wada to tylko ograniczona widocznosc do tyłu.pozdro
Co do przebiegu to zalezy czy autko bedzie krajowe czy sprowadzone.Swojaka 5-6 latka kupisz z takim przebiegiem i nawet z ksiązka serwisowa ale zapłacisz wiecej.Auto jezeli jest sprowadzone to sobie spokojnie licz 30tys za rok,i takie auto bedzie tansze. :wink:
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

11 Gru 2009, 14:12

Moze G. Punto Sport 1,9 jtd? Zamiata ładnie, design OK i w ogole fajna wersja :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ