Dzięki za PW, niestety muszę tu odpisać bo necik grymasi
Po zdjęciach niestety muszę stwierdzić że to jakaś pomyłka, ulep aż straszy.
Co mi się nie podoba:
- szczelina zderzak-maska spora, fabrycznie nie jest mała ale to wyraźnie odstaje, warto sprawdzić spasowanie przy lampach i kołach, może nie wszystkie zatrzaski chwyciły.
- środek mocno styrany, kierownica i dźwignia zmiany biegów mocno styrana, skóra jest dobrej jakości i nie ma możliwości by tak wyglądała po 110kkm, u mnie mam 245kkm i wygląda o niebo lepiej.
- czujników parkowania nie widzę na zdjęciach
- wersja wyposażenia Kinetic + tempomat lub Momentum bez dodatków, zresztą to dziwna konfiguracja, w środku wszędzie aluminium a kierownica bez wstawek?
- konsola środkowa, masakra, na 100% była rozbierana, przyciski mają okropne przerwy miedzy sobą.
- tapicerka - zwykły welur
- w bagażniku była ruszana tapicerka, jakiś jej element czy uszczelka jeszcze zwisa
dlaczego ktoś to ruszał? może suszył?
Generalnie auto drogie jeśli brać stosunek stanu/wyposażenia/rocznika. Dla mnie wizyta w ASO była by stratą kasy. Skoro w środku taki stan to co będzie z mechaniką?
Masz dobry budżet by kupić naprawdę zadbane, sprawne i dobrze wyposażone auto, na to szkoda kasy, nie dał bym tyle.
Dla porównania zobacz jak wygląda środek auta przy wiele większym przebiegu
http://www.axon-cars.pl/szczegoly.php?id_ogloszenia=183p.s. link wstawiam poglądowo nie reklamowo, proszę mnie tu nie banować
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.