Witam wszystkich! Na wstępie powiem że przegladałem do 10 stron wstecz i wiem że temat jest wałkowany, ale w większości wątków kończy się na kombi, albo limuzynie albo pozostaje bez odopowiedzi. Ja już zgłupiałem w temacie aut do 20k złotych więc prośba o radę.
Poszukiwane auto w moich zamierzeniach: Hatchback 5D / klasa aut kompaktowych Benzyna (użytkowanie głównie w mieście (Warszawa) i sporadycznie na dłuższych trasach 200-300km) Stosunkowo niskie koszty eksploatacji Akceptowalna awaryjność
Moje typy: Focus mk2 - 1.6 lub lepiej 1.8 - benzyna Seat Leon II (nie wiem jakie benzyny będą sensowne?) Volkswagen Golf V (j.w)
Macie jakieś inne propozycje? Który z powyższych modeli pozwoli na przyjemną jazdę i nie wydrenuje portfela?
Nie warto bo w tej cenie nic ciekawego nie oferują , jedynie marne osiągi i wysokie spalanie. Focus będzie dużo lepszym wyborem. Jakbyś był w stanie ciutke dorzucić mógłbyś się rozglądnąć za Kia Ceed/ Hyundai i30 1.6 i Fiat Bravo 1.4 T-Jet
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.