REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Meggy napisał(a):prawdę mówiąc nie widzę też różnicy czy kupie sprowadzony czy krajowy, kto powiedział że tylko auta z zagranicy są rozbite, poskładane lub mają cofnięte liczniki? w polsce się tak nie robi?? - haha dobre..... tak na serio to ani ten 1. właściciel ani handlarz z komisu tak do końca to mi prawdy nie powiedzą jaki jest stan faktyczny...
Meggy napisał(a):po odpowiedziach mogę wywnioskować, że najlepiej żebym kupiła od 1. właściciela, gdzie samochód był kupiony w polskim salonie, nieuszkodzony itd, itp, etc..... - tylko jakimś cudem pod moim domem nie stoją ludzie którzy błagają mnie abym kupiła ich nowy samochód po okazyjnej cenie - a znalezienie w taki sposób samochodu który by mi odpowiadał pod każdym względem jest niemożliwe, więc pozostaje mi komis gdzie mam stosunkowo duży wybór.
prawdę mówiąc nie widzę też różnicy czy kupie sprowadzony czy krajowy, kto powiedział że tylko auta z zagranicy są rozbite, poskładane lub mają cofnięte liczniki? w polsce się tak nie robi?? - haha dobre..... tak na serio to ani ten 1. właściciel ani handlarz z komisu tak do końca to mi prawdy nie powiedzą jaki jest stan faktyczny....
na co muszę zwrócić szczególną uwagę kupując samochód używany?
Meggy napisał(a):jak już wcześniej mówiłam za bardzo się na tym nie znam więc do kupna samochodu będę musiała zaangażować dodatkową osobę, a to też nie jest łatwe tak jak ktoś myśli