Cześć wszystkim Mój główny problem polega na tym ze nie wiem który model samochodu wybrać a wybór mam między hiundaiem i30 a fordem fiestą oby dwa 1.6 i 90 koni(diesel) wyposażenia bogate i bardzo do siebie podobne: pełna elektronika (szyby,lusterka),czujniki deszczu,zmierzchu,parkowania itd. dalej nie będę wymieniał chodzi mi głównie czy się bardzo psują i co się psuje, jak ze spalaniem, no czy w ogóle dobre jest to auto proszę też wymieniać zalety jeśli są no i oczywiście które auto lepsze które byś ty wybrał Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi
Moto Session 2017 / relacja Targi Moto Session wpisały się już na stałe do naszego kalendarza i odwiedzamy je regularnie przedstawiając Wam relację zdjęciową z tej imprezy W tym roku Targi odbyły się w pierwszy weekend kwietnia czyli dużo wcześniej ...
Udoskonalone manualne i automatyczne skrzynie biegów Opla Dzięki licznym poprawkom w konstrukcji wewnętrznej i mechanizmach dźwigni druga generacja pięcio- i sześciobiegowych skrzyń Opla w porównaniu z konkurencją uzyskała doskonałe wyniki w zakresie jakości zmiany biegów. ...
No nie wiem którego wybrać moja rodzina liczy 4 osoby ze mną wiec duży mi nie potrzebny aż tak no ale często podróżuje więc może okazać się lepszy hultaj
którego byś wybrał na moim miejscu
Fiesta jest ok ale co najwyżej dla rodziny 2+1
Co do awaryjnosci na razie niewiele można powiedzieć- za młode auta
Hyundai pojawiają się już konsekwencje słabej jakości powłoki lakierniczej
Fiesta problemy ze 'wstecznym'
W obu wypadkach pojedyncze przypadki
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.