Panowie, to tylko link żeby pokazać o jaki samochód mi chodzi. Nie planuję kupna samochodu z linku, a szczerze mówiąc nawet go nie oglądałem, chciałem na szybko znaleźć tylko model, który chcę kupić
![Uśmiechnięty :)]()
A chcę kupić z rocznika 2009-2011, cena do 30 tysięcy, wersja Executive, najlepiej Benzyna/Benzyna+LPG (podobno te silniki są bardzo dobre do gazowania). Najprawdopodobniej będę sprowadzał z Niemiec, bo tam zarówno ceny niższe, jak i stan samochodu lepszy. W obecnej sytuacji epidemii jest to trochę utrudnione, dlatego zanim się tam wybiorę na łowy, to chciałem poznać zdanie bardziej doświadczonych osób
na takie tematy odnośnie stricte kupna - na co zwracać uwagę przy oględzinach.
Wiem właśnie, że Accordy (Hondy ogólnie) cierpią na słabą blachę i dość szybko łapią rdzę. Obecnie mam 18-letniego Civica, 110km. Rdza faktycznie zaczyna delikatnie łapać na masce, na nadkolach, ale podejrzewam że podwozie i głębiej pod maską ta korozja jest już w dużym stopniu. Ale pomimo tego, auto spisuje się świetnie, nigdy na nie nie narzekałem, na trasie gnam tylko lewym pasem. Dlatego też planuję dalej iść w Hondy, a konkretnie w Accorda 8gen, który mi się niesamowicie spodobał