17 Cze 2014, 18:53
Przeglądam ogloszenia juz od dluzszego czasu i znalazlem dwie takie perełki ktory zwrocily moją uwage i jestem nimi mocno zainteresowany
Pierwsza to honda accord 1.8 115 KM , wszystko jest napisane w opisie - wątpie by autor miał ściemniać , wydaje mnie się wiarygodny opis..
[link do oferty na Olx wygasł]
Druga perełka to piękna 406
[link do oferty na Olx wygasł]
Mam słabość do tego auta , zdjecia i opis za dużo nie mówią, wiec niedlugo zadzwonie do wlasciciela. Napewno zapytam o instalacje LPG ( ile lat , jakie podzespoły), ale o co jeszcze mam pytać, jakies słabe punkty tego auta ?
Ktory z tych samochodow bedzie bardziej "zrywniejszy" - ta sama moc silnika, ale jednak budy sie różnią.
Zapraszam do dyskusji na temat wad i zalet ów modeli, od mnie 406 zalety: piękna, 3 lata młodsza od hondy , wady: pali dużo wiecej LPG (kiedys mialem 406 z tym silnikiem ale bez gazu i spalała mnie 50zł/100km w cyklu mieszanym, zaleta hondy: ekonomiczna , wada: duży przebieg i ten 96r..
Smiało wypowiadać się, im wiecej odpowiedzi tym bardziej bede zdecydowany na jeden z tych aut. Narazie honda góruje, ale tylko dlatego ze o tej 406 jeszcze nic nie wiem