Witam, Jestem na etapie poszukiwania auta dla siebie. Sprawdziłem już kilkanaście ofert i żadna nie spełniła moich oczekiwań. Nie ukrywam że szukałem auta w swoim rejonie i patrząc u siebie aż się odechciewa gdzieś jechać. Co sądzicie o skorzystaniu z pomocy zdalnej.
Robią dosyć wnikliwe inspekcje. Macie jakieś opinie na ich temat? Warto ? Tracę już cierpliwość jak ktoś mi mówi przez telefon że auto igła bezywpadkowe a po przyjeździe więcej szpachli niż samo auto waży. Pzdr
Ale przedeptawszy powiedz jakie masz oczekiwania co do auta, jakie wyposażenie cie interesuje, jaki typ samochodu no i przede wszytki za jakie pieniądze.
Podpinam sie pod pytanie. Czy ktoś korzystal z usług tej firmy lub podobnych? Warto zapłacic i rzeczywiscie dobrze sprawdza samochod czy raczej jest to naciaganie ludzi?
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
Dzisiaj jadę oglądać jeszcze jedno auto - jak się okaże trup to chyba skorzystam z pomocy. Co do samego auta interesuje mnie BMW E60 na dieslu do 60 tys. PLN najlepiej 2.0 177koni Będę dawał znać.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Toyota Harrier – krewniak crossoverów Lexusa Nazwa Harrier kojarzy się większości fanów techniki z angielskim samolotem szturmowym, zdolnym do pionowego startu i lądowania. Jest to jednak także nazwa zgrabnego crossovera Toyoty produkowanego na japoński rynek, ...
Hmmm, auto z Niemiec na holenderskich blachach czyli do Czech przez Skandynawię. Poza tym licznik raczej cofany. I cena jakoś trochę za niska. Silnik średni
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.