Witam, Jestem na etapie poszukiwania auta dla siebie. Sprawdziłem już kilkanaście ofert i żadna nie spełniła moich oczekiwań. Nie ukrywam że szukałem auta w swoim rejonie i patrząc u siebie aż się odechciewa gdzieś jechać. Co sądzicie o skorzystaniu z pomocy zdalnej.
Robią dosyć wnikliwe inspekcje. Macie jakieś opinie na ich temat? Warto ? Tracę już cierpliwość jak ktoś mi mówi przez telefon że auto igła bezywpadkowe a po przyjeździe więcej szpachli niż samo auto waży. Pzdr
Ale przedeptawszy powiedz jakie masz oczekiwania co do auta, jakie wyposażenie cie interesuje, jaki typ samochodu no i przede wszytki za jakie pieniądze.
Podpinam sie pod pytanie. Czy ktoś korzystal z usług tej firmy lub podobnych? Warto zapłacic i rzeczywiscie dobrze sprawdza samochod czy raczej jest to naciaganie ludzi?
To te trzy litery, które zawróciły w głowie nie jednemu, BMW
Dzisiaj jadę oglądać jeszcze jedno auto - jak się okaże trup to chyba skorzystam z pomocy. Co do samego auta interesuje mnie BMW E60 na dieslu do 60 tys. PLN najlepiej 2.0 177koni Będę dawał znać.
Lexus GX Overland - największe terenowe wyzwania i nocowanie w głuszy Czy luksusowy SUV może być jednocześnie prawdziwą, terenową wyprawówką? Przy pomocy zmodyfikowanego modelu GX kanadyjski oddział Lexusa pokazuje, że jak najbardziej. Pokazowy GX Overland jest gotowy nawet na największe ...
Instalacje LPG i ich generacje Czytając ten artykuł dowiesz się jakie są obecnie stosowane generacje instalacji LPG oraz jakie rodzaje zbiorników na gaz można montować w samochodach. Zaczynamy do Gazowych Układów Zasilania (GUZ) pierwszej ...
Hmmm, auto z Niemiec na holenderskich blachach czyli do Czech przez Skandynawię. Poza tym licznik raczej cofany. I cena jakoś trochę za niska. Silnik średni
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.