Witam. Przeszukałem forum i nie mogę nigdzie porównania znaleźć. Chcę kupić auto do ok 35 tyś. W moim obszarze zainteresowania są Honda Accord z 2007r i Mazda 6 II z 2008r. Zależy mi na samochodzie rodzinnym, co będzie miał duży bagażnik i sporo miejsca do siedzenia. Rozglądałem się również za Fordem Galaxy (nowa buda) oraz Fordem S-Max ale nie znalazłem do tej pory żadnej ciekawej oferty. Teraz chciałbym się dowiedzieć w co zainwestować? Czy Honda będzie lepszym wyborem czy może jednak Mazda? Może ktoś posiada te samochody i będzie w stanie udzielić mi pomocy w wyborze. Pozdrawiam!
Tak chodzi o Hondę VII z 2007 roku, z silnikiem 2.2 i-CTDI. Chodzi mi głównie o diesla. Będę jeździł więcej niż 5 tysięcy. Kiedyś miałem Mondeo i już raczej nie będę go chciał więcej mieć. Teraz zastanawiam się właśnie nad tymi dwoma (Honda, Mazda)
Jeśli chodzi o diesla to bierz Accorda bo to jest bardzo udana jednostka. Natomiast mazda to tylko i wyłącznie benzyna , bo diesle są niezbyt udane. Możesz zerknąć na mondeo 2.0 i cytryne c5 2.0 obydwa mają dobre diesle
Z dachem lub bez - nadwozia sportowych samochodów Producenci sportowych samochodów, chcąc sprostać oczekiwaniom coraz bardziej wymagających klientów, nie ustają w poszerzaniu swoich ofert. W sprzedaży pojawiają się praktyczne auta, o sportowych właściwościach ...
Dynamic Sculptures – tradycja sportowego ducha i elegancji w Audi Na wystawie "Dynamic Sculptures – tradycja sportowego ducha i elegancji w Audi", Audi museum mobile prezentuje dwanaście samochodów typu coupé, wyprodukowanych od lat trzydziestych ubiegłego wieku, aż ...
Do francuzów mam urazę, uważam że elektryka w nich szybko pada. Mondeo zaraz sprawdzę, ale jak nic nie będzie to chyba jednak po Accorda się zgłoszę skoro ma najlepszy silnik Diesla.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.