łysy30 napisał(a):oba są bardzo słabo wyciszone
Jeśli chodzi o odgłosy silnika to nawet lepiej. Nie przepadam za autami, w których nie słychać co siedzi pod maską, chodź wiem że to może być nawet irytujące przy dłuższej jeździe.
łysy30 napisał(a):według mnie lepszą alternatywą będzie np. Peugeot 406.
Lubię "kanciaste" auta, więc wygląd jest jak najbardziej na +, jednak z silnikiem już trochę gorzej. Jak miałbym brać tego Peugeota, to najpewniej z silnikiem 2.0, a te modele są już trochę drogie
noisy napisał(a):lub Nissan Maxima.
Pod względem wyglądu wypada znacznie gorzej od Accorada (zwłaszcza tył), za to lepiej pod względem silnika. Niestety ceny (przynajmniej na Otomoto) zaczynają się od 10 000, a to prawie moja granica.
noisy napisał(a):Pug 406 np coupe również dorzuc do rozważań to ciekawe auto i nie da po kieszeni.
Heatcliff napisał(a):mój gust nie toleruje hatchbacków ani coupe
mike napisał(a):A co złego jest w fordzie mondeo mk3 np. 1.8 125 km?
Sprawdziłem jeszcze raz i chyba poprzednio coś źle wpisałem, bo głównie przez tył i trochę przez przód mi się nie podobał. Tyłeczek jednak ma fajny, ale z przodem średnio. Jeśli chodzi o silnik to brałbym albo 2.0 TDDi a jak benzyna to 1.8 albo 2.0. Jak on wypada pod względem awaryjności? Często się coś sypie? Coś kosztownego, czy raczej w miarę taniego?