Honda Accord VII 2.0 155KM Sport GT

20 Sty 2020, 21:01

Siema, co sądzicie o tym aucie?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wave
Nowicjusz

21 Sty 2020, 10:15

Chodzi ci ogólnie o ten model?

Ten który podałeś w linku na pierwszy rzut wygląda nieźle. Widać dwie wgniotki z tyłu na klapie i z prawej strony pęknięty lub zarysowany zderzak pionowo. Jeżeli faktycznie jest w takim stanie jak opisuje sprzedający to warto go obejrzeć na żywo i przejechać się nim.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

21 Sty 2020, 11:12

A jeśli chodzi o model? Warto się interesować tym autem, na przykład sprowadzonymi?

Czytałem trochę o tej Hondzie, minusem jest słaba karoseria ale czy to aż taki problem?
Wave
Nowicjusz

21 Sty 2020, 13:02

Oglądałem dokładnie ten samochód chyba z 2 miesiące temu, czyli długo już stoi.
Odpuściłem bo cena wysoka, samochód trochę zajechany i praktycznie do pomalowania z każdej strony.
Jestem ze śląska, oglądałem kilka tych Accordów i powiem ci, że ciężko :? Jeden był spoko ale zanim się ogarnąłem żeby jechać go sprawdzić, to już go nie było :D

Auto spoko, ale teraz jakbym szukał czegoś w tej kwocie z segmentu D, to bym raczej szukał Mondeo Mk4 z silnikiem 2.0 145km z tego co pamiętam.
hoderi145
Aktywny

Auto: Audi Q3 Sportback
Silnik: 1.5tsi 150km
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nagroda Auto Świat Moto Awards 2019 - Audi e-tron
    W drugiej edycji plebiscytu Moto Awards, zorganizowanego przez redakcję tygodnika "Auto Świat", Audi e-tron – w pełni elektryczny SUV spod znaku czterech pierścieni – zajął pierwsze miejsce w kategorii "Wyznaczają ...
    15 lat sukcesów Toyoty Prius
    15 lat temu została zaprezentowana pierwsza generacja Toyoty Prius, której debiutowi towarzyszyło hasło "w samą porę na 21 wiek". Półtorej dekady później, najlepiej sprzedający się samochód hybrydowy ...