Honda Accord VII 2.0 155KM Sport GT

20 Sty 2020, 21:01

Siema, co sądzicie o tym aucie?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wave
Nowicjusz

21 Sty 2020, 10:15

Chodzi ci ogólnie o ten model?

Ten który podałeś w linku na pierwszy rzut wygląda nieźle. Widać dwie wgniotki z tyłu na klapie i z prawej strony pęknięty lub zarysowany zderzak pionowo. Jeżeli faktycznie jest w takim stanie jak opisuje sprzedający to warto go obejrzeć na żywo i przejechać się nim.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

21 Sty 2020, 11:12

A jeśli chodzi o model? Warto się interesować tym autem, na przykład sprowadzonymi?

Czytałem trochę o tej Hondzie, minusem jest słaba karoseria ale czy to aż taki problem?
Wave
Nowicjusz

21 Sty 2020, 13:02

Oglądałem dokładnie ten samochód chyba z 2 miesiące temu, czyli długo już stoi.
Odpuściłem bo cena wysoka, samochód trochę zajechany i praktycznie do pomalowania z każdej strony.
Jestem ze śląska, oglądałem kilka tych Accordów i powiem ci, że ciężko :? Jeden był spoko ale zanim się ogarnąłem żeby jechać go sprawdzić, to już go nie było :D

Auto spoko, ale teraz jakbym szukał czegoś w tej kwocie z segmentu D, to bym raczej szukał Mondeo Mk4 z silnikiem 2.0 145km z tego co pamiętam.
hoderi145
Aktywny

Auto: Audi Q3 Sportback
Silnik: 1.5tsi 150km
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Racjonalizatorskie pomysły pracowników Audi
    Program racjonalizatorski Audi, prowadzony po raz kolejny w roku 2012, dał impuls do wprowadzenia licznych rozwiązań usprawniających pracę w fabrykach Audi. W ubiegłym roku, w obu niemieckich zakładach, Ingolstadt i Neckarsulm, ...