REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cresco098 napisał(a):Myślicie, że coś tutaj może nie grać? Po nr VIN okazało się, że pierwsza rejestracja była w roku 2003, w Danii (nie w 2004, w Niemczech).
Cresco098 napisał(a):Może pytanie wyda się głupie i trywialne, ale jak wygląda sprawa tablic rejestracyjnych ? Samochód jest wg informacji zarejestrowany w Pl. W tym przypadku jest to nazwa dealer'a - czy pod nimi znajdują się tablicę należące do poprzedniego właściciela? Będę wdzięczny za pomoc
Cresco098 napisał(a): Jeśli chodzi o kwestie kupna auta, to podobno nie warto kupować u handlarzy sprowadzających samochody z zagranicy (powypadkowe, przekręcane liczniki, zatajanie usterek itp).
Cresco098 napisał(a):Czytałem również historię, że dla niektórych sprzedających kolizja lub wypadek zza granicą nie klasyfikuje się pod auto bezwypadkowe w PL
Cresco098 napisał(a):Zobaczymy jeszcze jak wypadnie rozmowa telefoniczna ze sprzedającym; myślę, że to również co nieco będzie mogło pokazać
Cresco098 napisał(a):Zdaje sobie sprawę, że zapewne coś tam po jakimś czasie trzeba będzie wymienić/naprawić - im mniej tym lepiej
Cresco098 napisał(a):Zobaczymy jeszcze jak wypadnie rozmowa telefoniczna ze sprzedającym; myślę, że to również co nieco będzie mogło pokazać.
Cresco098 napisał(a):Uzyskanie nr rejestracyjnego
Cresco098 napisał(a):- Informacje na temat przeszłości auta (czy było wykorzystywane jako taxi, przez firmę itp).
Cresco098 napisał(a):człowieka z autotesto
Cresco098 napisał(a):- Co należy w najniższym czasie zrobić w samochodzie?
Cresco098 napisał(a):- Czy gwarantuje Pan przebieg samochodu ?