Honda Accord za 5 tyś. warto?

28 Sie 2008, 14:51

Witam jestem nowy nie tylko na forum ale na drodze mam prawko dopiero miesiac, ale nie o tym chcialem. Mam mozliwosc kupna hondy accord 1993. Autko jest wyposazone w gaz, klimatyzacja zostala nowo nabita, silnik 2.0 jest to 4 generacja tego autka. Sprzedajacy wymienil klocki hamulcowe. O standardowych czesciach nie bede juz pisal. Kto zna auto to wie co posiada. I tak sie zastAnawiam czy jest warty 5 tys. Co moze poradzic ?
jacekk04
Nowicjusz

28 Sie 2008, 15:01

Niska cena, jak samochód ok to brać.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

28 Sie 2008, 15:14

co sadza inni bo mi tez pasuje zeby kupic te autko, moze ktos ma albo mial honde accord ?
jacekk04
Nowicjusz

28 Sie 2008, 15:18

nawet fajne auto jak za te pieniądze
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

28 Sie 2008, 16:37

cena jest sporo za niska, lepiej dokladnie sprawdź to auto żebys sie nie wkopał.
Pekińczyk
Początkujący

29 Sie 2008, 19:41

Wiesz co ja sie znam na samochodach jak swinia na gwiazdach, patrzylem na allegro to tam cos takiego kosztuje kolo 6 tys, pozatym wlasciciel takze mowil ze do gazety dal ogloszenie za 6 kafli, a na pytanie czy cos opusci z tych 5 tysiecy to nic nie chcial jedynie na flaszke.
jacekk04
Nowicjusz

30 Sie 2008, 11:48

W sumie to bardzo ciekawa oferta z tego co mowisz sprzedajacy wydaje sie wiarygodny,ale dla pewnosci wzialbym miechanika,oczywiscie jezeli masz taka mozliwosc :)
Bardzo wiele mowisz o SOBIE, gdy wydajesz sie mowic o innych ludziach.
Architek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zgorzelec

30 Sie 2008, 14:05

Z tym mechanikiem to nie wyda chyba bo sprzedajacy mieszka jakies 90 km ode mnie i zeby wziasc tam ze soba jakiegos dobrego mechanika to nie bardzo. Jak juz mowilem autko mi sie podoba, jednym z powodow jest taka sama skrzynia biegow jak w nissanie micra tzn wsteczny po prawej stronie ponizej 5. Kolejna sprawa jest to ze ze swoich zapasow daje na samochod 1000 zl i nie chce aby pieniadze poszly w bloto.
jacekk04
Nowicjusz

30 Sie 2008, 16:45

No to chyba większość samochodów ma R poniżej piątki i nie jest to decydujące kryterium przy kupnie samochodów... Resztę rodzice Ci dorzucają mam rozumieć? No to się ciesz, a nie jeszcze marudzisz. Jak się w ogóle nie znasz na samochodach to pojedź z nim chociaż na najbliższą stację diagnostyczną, za około 30zł powinni Ci sprawdzić zawieszenie, hamulce itp.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

31 Sie 2008, 09:03

Czy ja marudze ? a skrzynia to nie jest decydujace kryterium jak twierdzisz, ale jesli mialbym wybierac to taka skrzynie bym wolal. A z ta stacja to trzeba bedzie cos pomyslec dzieki za rade
jacekk04
Nowicjusz