Honda civic 1.3 16v 94r

31 Gru 2009, 08:59

witam :) mam problem z moja hondzia gdy jest zimna odpala bez problemu i chodzi elegancko :) ale gdy pochodzi 5-10 min i obroty spadaja a silnik sie nagrzeje to zaczyna sie dlawic i nie rowno chodzi :( i np. kiedy dojezdzam do skrzyzowania wrzucam na 2 i chcem dodac gazu to starsznie sie dlawi i gasnie a potem mam problem z odpaleniem gdy juz go uruchomie i wrzuce na luz i chcem dodac na max gazu to strasznie sie zadlawi i gasnie, bylem u 2 mechanikow i jeden powiedzial ze to woda w gazniku a drugi ze aparat zaplonowy tylko w jednym sie zgadzaja chca po 150 zl i ktoremu mam wierzyc ????

Z GORY DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE SUGESTIE :)

[ Dodano: Pon Sty 18, 2010 02:31 ]
w koncu doszlismy z bratem i kolega do tego co bylo przyczyna awarii mej hondy :D wystarczylo kupic 0.7 zubrowki i od razu chodzi :D a tak pozaty to odkrecilismy kopulke i od razu koles zobaczyl ze z cewki wychodzi paluch ktory jest lekko nadpalony wiec nie wiele myslac skoczylismy na warsztat i wykrecilismy cewke z identycznej hondy ktora juz nie nadawala sie do jazdy wkrecilismy ja do mojej i normalnie zaczela chaziać jestem wkoncu szczesliwy :D bo moge pojezdzic sobie po lotnisku na takim sniezku :D:D:D heheheh

POZDRAWIAM WSZYSTKICH a moj problem moze jeszcze komus pomoze kiedys
Ostatnio edytowany przez qli21 03 Sty 2010, 14:05, edytowano w sumie 2 razy
qli21
qli21
Nowicjusz

Miejscowość: stargard szczecinski

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Czy wciąż opłaca się sprowadzać auta z zagranicy?
    Wraz ze spadkiem dostępności i wzrostem cen samochodów, zarówno nowych, jak i używanych, wielu kierowców szuka możliwości sprowadzenia wymarzonego auta z zagranicy. Na drodze do udanego zakupu mogą stanąć ...