Honda Civic, brac czy nie ?

22 Sie 2013, 17:22

Spodobały mi się Civici VI, jako że się do końca na autach nie znam, wyśle Wam kilka moich propozycji, pomóżcie wybrać, doradzić itp. Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam.

Moje typy (które waszym zdaniem najlepsze ?):

1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

5. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

6. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

EDIT: DORZUCAM TU NUBIRKE, CO O NIEJ MYŚLICIE ?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ostatnio edytowany przez salvien, 22 Sie 2013, 17:28, edytowano w sumie 1 raz
salvien
Nowicjusz

Auto: Nie mam

22 Sie 2013, 17:27

Żadne. Za 4 k to mozna kupić w miarę ładną Honde Civic V a nie VI. Co do Nubiry to drzwi kierowcy mają inny odcień.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

22 Sie 2013, 18:09

Do 5-6tysięcy zapomniej o Civicu VI. Co do Nubiry to mi sie wydaje że drzwi kierowcy są ok ale tylne drzwi były malowane.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Sie 2013, 21:57

Większość stałych osób z tego forum twierdzi żeby auto było do czego to musi kosztować. Civica za 4000 zł wbrew pozorom znacznie łatwiej kupić 6 generacje niż 5 przynajmniej w pomorskim dodam do tego że 6g w wersji 5 drzwiowej bo 3 drzwi to już znacznie trudniej to faktycznie trzeba mieć przynajmniej cztery pięć tysięcy.Brat sprzedawał z 3 tygodnie temu civica 5g 1.5 94 r w trzech drzwiach lpg auto w bardzo dobrym stanie nawet blacharka była ogarnięta to dostał 2900 zł. Przyjeżdżały tylko małolaty pojeździć i obejrzeć .Dwóch to nawet z czujnikiem grubości lakieru przyjechało i mieli problem że auto było malowane na tylnich błotnikach naczytają się bredni o niemalowanych bezwypadkowych i szukają 17 letniej nietkniętej hondy perełki? Albo panowie handlarze zawracający głowę dzwoniąc z pytaniem za 1500 zł pójdzie?Jak brat sprzedał to kupił civa 5 drzwiowego 1.4 98 rok za 4200 w którym naprawdę nie ma się do czego przyczepić.A oglądał tylko dwie sztuki w sumie ta pierwsza też nie była zła miała tylko pękniętą szybę przednią i jeden przegub zaczynał pukać. Jak ktoś chce to znajdzie fajne auto nawet civica tanio bo kupując drogo też niema nigdy pewności że kupi się dobre auto.
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2

22 Sie 2013, 22:25

To mi znajdz ladnego Civica za 4k.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

23 Sie 2013, 06:13

Technicznie może tak ale na 90% będzie do poprawek ze względu na rdze.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najbardziej ekonomiczne SUV-y
    Specjaliści z amerykańskiej organizacji Consumer Reports po raz kolejny wzięli pod lupę paliwożerność SUV-ów i wybrali najbardziej oszczędne auta z tego segmentu. Wszystkie przetestowane przez Amerykanów egzemplarze ...