Honda Civic w nadwoziu Coupe, rocznik 1996, silnik D16Y7 czyli 1590 ccm 105 KM.
Wstępna diagnoza wskazuje na buczące przednie lewe łożysko. Ile kosztuje, kto mi co zaproponuje? Zależy mi na czasie, nie chcę obciążać tego koła i sąsiednich podzespołów.
Najchętniej odbiór w Warszawie, wysyłka również wchodzi w grę. Proszę podawać ewentualne modele wraz z ceną.
A wpadnij do Warszawy i sprawdź ceny. Samochód serwisuję 45 km od granicy Warszawy, bo płacę za robociznę prawie połowę mniej, części tańsze o 40%, na wymianie zawieszenia zaoszczędziłem 800 zł, a tam mają problemy ze sprowadzeniem łożyska. Dziękuję i pozdrawiam.
Nissan LEAF - 50000 sprzedanych egzemplarzy na całym świecie Nissan LEAF, samochód ze stuprocentowym napędem elektrycznym, przekroczył kolejny historyczny próg dzięki sprzedaży 50 000 egzemplarzy, wzmacniając w ten sposób swoją pozycję lidera sprzedaży wśród ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.