Witam huczy mi łożysko prawe przednie, poszukuję łożyska do tego modelu, ma ktoś sprawdzoną firmę? Może jakieś promocje ? Nie ukrywam że zależy mi na kosztach
Niestety czeka Cię wymiana całej piasty to koszt rzędu 350 netto/ pln. Możesz spróbować wycisnąć łożysko z piasty w zaprzyjaźnionym warsztacie, wtedy mogę pomóc jeśli podasz wymiary.
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Moda MINI na wiatr i niepogodę - bardzo Brytyjska MINI to nie tylko samochód. Z tą marką związany jest również styl życia, który fascynuje nie tylko na drodze i w garażu. Zgodnie z mottem YOU.ME.MINI. od września 2013 w nowej kolekcji MINI Lifestyle ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.