Honda Civic CVT Sport Sedan 2019 czy Honda Civic LX 2019?

10 Lip 2020, 23:03

Witam wszystkich!

To będzie mój pierwszy nowy samochód. Honda Civic CVT Sport Sedan 2019 już od jakiegoś czasu przykuła moją uwagę i wreszcie jestem gotowy, aby udać się do dealera Hondy i dokonać zakupu.

Będę korzystać z tego samochodu do iz pracy.

Moje pytanie brzmi, czy to jest praktyczne? Jestem małą Azjatką 5'4 i nie znam różnicy między samochodem sportowym a standardowym. Czy samochody sportowe po prostu jeżdżą szybciej? Czy to jest po prostu bardziej luksusowe? Słyszałem gdzieś, że spód samochodu sportowego jest „dłuższy”, więc za każdym razem, gdy uderzysz w nierówność, bardziej prawdopodobne jest spowodowanie obrażeń, ponieważ jest tak niska. CZY TO PRAWDA? : o

Jestem zakochany w Hondzie Civic CVT Sport ze względu na estetykę i muszę ulepszyć moją Honda Civic z 1999 roku, a sport wygląda pięknie.

Czy powinienem rozważyć Honda Civic LX 2019? Wyglądają prawie tak samo pod względem estetycznym, ale nie jestem pewien szczegółów. Czy właściciele samochodów mogą wejść i pomóc dziewczynie? <3
Challa
Nowicjusz

0

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...