Honda CR-Z roczniki 2010-2012.

14 Cze 2020, 07:48

Dzień dobry , przymierzam się do kupna samochodu w granicach 30tys. zł. Czy Honda CR-Z z 2010-2012roku jest opłacalna w roku 2020? Auto urzekło mnie swym wygladam oraz tym ze w tak małym silniku możemy posiadać moc 124km i 6 biegowa skrzynie. Prosiłabym o wypowiedzenie się na temat tej hybrydy czy warto kupić bądź wybrać inne auto.
daria13
Obserwowany

15 Cze 2020, 14:30

daria13 napisał(a):Czy Honda CR-Z z 2010-2012roku jest opłacalna w roku 2020?
Wszystko zależy od tego czy podoba Ci się to auto (widzę że tak) i w jakim stanie znajdziesz egzemplarz. Ogólnie to fajne lekkie auto które jest warte uwagi.

Jeżeli jeździsz sama lub w dwie osoby to warto je rozważyć. Miejsca z tyłu są ale brakuje przestrzeni na nogi nawet dla dzieci.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

20 Cze 2020, 16:29

Chce się z Tobą zgodzić iż miejsca jest mało , ale wprawdzie będzie to moje pierwsze auto i nie mam zbytnio potrzeby by jeździć z większa ilością osób , aczkolwiek może się kiedyś zdarzyć podróż chociaż 3/4 osób ale nie na zbyt długie dystanse . Chciałabym się dowiedzieć na co zwrócić konkretnie uwagę w tym samochodzie (tym bardziej iż rocznik nie jest zbyt młody i niewiele aut tych jest na polskim rynku) przy zakupie , ponieważ niektóre egzemplarze z tego samego roku różnią się sporo ceną , również chciałabym wiedzieć co się w tych samochodach psuje najczęściej i ile kosztuje wymiana poszczególnych części a zwłaszcza akumulatora na nowego bądź używanego czy jest to drogie ? Byłabym wdzięczna za nieco konkretna odpowiedz bądź może podsunięcia kupna innego samochodu w tej cenie.
daria13
Obserwowany