Honda Civic do 10k - ocena

14 Cze 2015, 09:32

1) Salon PL,serwisowany,2003r za mniej niż 10k? odpuść. Nawet już wisi trochę czasu.
2)Biała VII nawet spoko ale 1.4, brał bym 1.6.
3)Salon PL,2005r i za 13k? Obejrzeć można.

W Audi minimum 1.8 / 1.8T, 1.6 słabo jedzie a spali swoje.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

14 Cze 2015, 09:39

Biała nie jest taka spoko zobaczcie przód ktoś inteligentny pomalował nawet znaczek na biało :? i prawy przedni błotnik też jakiś inny się wydaje.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Cze 2015, 09:43

Hmm, to kiepsko. Panowie mój "mistrz" podesłał mi furki które sprowadza jego kolega. Proponuje mi Golfa poniższego, wiem ponad budżet ale to się dozbiera. Co powiecie na jego temat ?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Albo ogólnie coś od niego.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
zaq11111111
Nowicjusz

Auto: Brak

14 Cze 2015, 09:51

Ten Golf według mnie stanowczo za drogi do tego trzeba robić ten tył.. jeszcze silnik na pompowtryskach..

Patrzyłeś na tego Accorda co wrzucałem?

Z ogłoszeń Twojego kolegi według mnie warty rozważenia byłby ten Getz [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] tył byś wyklepał za 1000-1500zł już na gotowo,pytanie jak z opłatami bo jeśli jest do opłat to dolicz jeszcze drugie 1500zł co daje razem za wszystko 8000-8500zł,pół roku przelatasz spokojnie i sprzedasz za tyle ile kupiłeś bez problemu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

14 Cze 2015, 11:07

W białej nie pomalowali znaczka tylko go tam po prostu nie ma
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

14 Cze 2015, 11:54

Tak też może być.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Honda Civic - I generacja
    Jednym z najdłużej produkowanych na świecie modeli samochodów osobowych jest aktualnie Honda Civic. Obecnie możemy już kupować auta zarówno z ósmej jak i dziewiątej generacji, warto jednak poznać historię ...
    Renault Supercinq GT Turbo
    W styczniu 1985 roku, czyli zaledwie cztery miesiące po wprowadzeniu Supercinq, pojawiła się wersja GT Turbo. Był to samochód o nowoczesnej stylistyce, innowacyjnie rozwiązanym wnętrzu i bardzo dobrych osiągach. Jak ...