REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dandan86 napisał(a):Leon Cupra też odpadł - o ile z zewnątrz linia ciekawa, o tyle wnętrze biedne, deska Cupry wygląda identycznie jak Leona 1.6, plastiki wszędzie plastiki, i to te kiepskie plastiki.
Nikt za Ciebie decyzji nie podejmie, tak jak napisalem z Twoich typow bezapelacyjnie focus tylko ze ja patrze glownie przez pryzmat osiagow i prowadzeniadandan86 napisał(a):Nie mogę się kompletnie zdecydować, normalnie problemy pierwszego świata, wiem... ale mi się one wszystkie podobają..
Raziel11 napisał(a):na wszystkie auta z tego tematu trzeba szykowac ok 50tys (chociaz zaraz mnie ktos pewnie zjedzie ze stoja na otomoto za 30tys ;p) i kilka tysiecy na serwis startowy
Pionek napisał(a):Może w rzeczywistości ten stan nie był taki superskoro na mobile.de poniżej 9.000€ jest 5 sztuk a najwięcej jest w granicach 9500-10000€ a są i takie za 15000 euro?
Bo wg tych cen to raczej za jedną z niższych cen sprzedawałeś,/pomijam ofertę za 4500 euro/
Raziel11 napisał(a):Szybki to nic nie znaczy, na takie auto musi byc po prostu klient.
szybki napisał(a):PL jest oderwana trochę od rzeczywistość...