Honda Civic VI '99 1.4iS

13 Sie 2015, 21:08

Na to auto trafiłem przypadkiem. Po obejrzeniu bitej Audi A3 wybrałem się następnego dnia na giełdę i po okolicznych komisach poszukać czegoś dla siebie. Gdy nic nie znalazłem stwierdziłem, że przedzwonię czy można podjechać i obejrzeć auto. Z zewnątrz było trochę zapuszczone gdyż stało przez około 5 miesięcy w dodatku pod drzewem... W środku jednak czyściutko. Szybkie oględziny, przejażdżka i powrót do domu by przemyśleć sprawę i poczytać na temat modelu. Następnego dnia wieczorem autem wracałem już do domu.
Przebieg przy zakupie niecałe 165 tys km :D
Zdjęcie
Mnichu
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 02 2013
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Honda Civic VI

14 Sie 2015, 09:37

Bardzo ładnie się prezentuje. Masz plany na jakieś "mody", musisz zrobić coś na już? Szerokości i do zobaczenia na drodze :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

14 Sie 2015, 20:53

Po zakupie oddałem na serwis by zrobili klimę bo strasznie śmierdziała i nie chłodziła tak jak powinna oraz wymiana wszystkich filtrów i oleju. Sam zabrałem się dzisiaj za odnawianie kołpaków, ale będę musiał poprawić jednego bo dopiero ogarniam ten temat. Lampami też zajmę się sam gdyż niestety plastik się utlenił. Z przodu planuję środek wymalować na czarno oprócz odbłyśników, a z zewnątrz po oszlifowaniu prysnąć lakierem. Dolne halogeny pójdą na kolor żółty prawdopodobnie, kierunki JDM, oczyścić i odmalować z przodu zaciski, a z tyłu bębny. To takie rzeczy które zrobię sam, a blacharkę może jak znajdę pracę to oddam komuś do zrobienia póki są tylko małe ogniska pod lakierem w typowych miejscach :) Przydałoby się też kupić jakieś felgi (najlepiej białe) i opony letnie bo aktualnie jest na zimówkach. Jak kiedyś będzie kasa to może jakiś gwint lub eibachy. Przy silniku nic nie będę robił. Jedyne co wchodzi w grę to SWAP :D Coś do roboty zawsze się znajdzie :P
Mnichu
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 02 2013
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Honda Civic VI

29 Paź 2016, 13:56

gdzie cena
fate
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: krs/wwa
Prawo jazdy: 0- 0-2007
Przebieg/rok: 13tys. km
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna

29 Paź 2016, 17:28

Złota Łopata 2016 wędruje do... fate!
Gratulujemy!
twecho
Początkujący

Auto: M

15 Lis 2016, 10:49

Swoją drogą to niegłupie, porówna sobie ceny dzisiejsze z tymi sprzed kilku lat :D
edit: tfu, sprzed roku
ast0n
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 02 2003
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Honda