Honda Civic VI gen.

25 Lut 2010, 23:10

Po zorientowaniu się postanowiłem zakupić Honde Civic VI, mam na nią 12/13 tysięcy. Chciałbym żebyście rzucili oko na parę egzemplarzy, które mnie zainteresowały i ocenili czy warto drążyć ich temat:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Każda podpowiedź mile widziana :wink:
Pawwel
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

26 Lut 2010, 00:00

według mnie Honda jest godna uwagi :razz: z tego co słyszałem to Hondy cieszą się dobrą opinią :wink:
a co do podanych egzemplarzy to są dość ciekawe tylko warto żeby oglądną ją jakiś znajomy fachowiec, i sprawdzić czy nie jest kradziony :mrgreen:
koko_123
Nowicjusz

Miejscowość: Dębica

26 Lut 2010, 10:24

o ile pamiec mnie nie myli to widzialem pare ciekawych ofert z Łodzi... sam jestem z tych okolic i zastanawiam sie takze nad honda :) jak cos znajde to podesle pare linkow. Bo za te pieniadze to na pewno znajdziesz jakas ciekawa oferte... tylko mam pytanie czy 12-13 tysie na czysto, czy wliczasz w to oc, ewentualne oplaty rejestracji itp?
marjan
Początkujący

Miejscowość: Tomaszow Maz

26 Lut 2010, 11:17

Bardziej skłaniał bym się ku egzemplarzowi z pierwszego linku druga honda wydaję się jak by miała wymienianą przednią lewą lampę.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

26 Lut 2010, 13:23

12 tys. mam przeznaczone na auto( bez pozostałych kosztów). Też bardziej skłaniam się ku pierwszemu egzemplarzowi muszę się wybrać ją w weekend obejrzeć ale trzeba czujnie obserwować rynek bo fajnych civiców na pewno tak jak piszecie trochę jest.
Pawwel
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Awaria samochodu w weekend. Jak oszacować koszty?
    Weekendowa wycieczka to przyjemna wizja spędzenia wolnego czasu. Co jednak zrobić, gdy podczas podróży zepsuje się auto? Bezpieczeństwo pasażerów i kierowcy to podstawa. Później trzeba jeszcze pomyśleć ...