Mam takie pytanie, ponieważ w warsztacie chcą mi wymienić od razu wahacze, sam myślę, że pomysł nie jest zły ponieważ podejrzewam, że wahacze są już "wyrobione", ale koszta większe... Za jeden wahacz 200zł więc moje pytanie jest takie czy kazać im wymienić same sworznie czy całe wahacze?
projec napisał(a):moje pytanie jest takie czy kazać im wymienić same sworznie czy całe wahacze?
To zalezy od tego w jakim stanie są wahacze.Spotkałem się juz z przypadkami kiedy po wymianie samych sworzni i przejechaniu niewielu km sworzeń luzuje się w otworze wahacza i cały zabieg wraca do stanu początkowego...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Pagani Huayra - centralnie umieszczony wydech Samochody ze stajni Pagani zawsze słynęły z ekstrawaganckiego wyglądu i nie inaczej jest w przypadku następcy modelu Zonda, czyli Huayry. Tak samo jak w Lexusie LFA, wszystkie końcówki wydechu włoskiego auta skupiono ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.