REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tu oba pewnie wyjdą na podobnym poziomie bo Hyundai będzie prawie nowy.kisiu333 napisał(a):które z aut będzie mniej awaryjne
W tym przypadku wygrywa Honda.kisiu333 napisał(a):będzie się lepiej prowadziło
Na pewno lepiej cenę trzyma Honda.kisiu333 napisał(a):będzie droższe w odsprzedaży za jakieś 3 lata
Kwestia dyskusyjna ale w przypadku napraw droższa będzie Honda.kisiu333 napisał(a):bedzie tańsze w utrzymaniu?
Jak bym miał w większości jeździć po mieście to pewnie Hyundai by tu wygrał, Honda ma dosyć twardo zestrojone zawieszenie i mi jakoś lepiej pasuje na trasy.kisiu333 napisał(a):ogólnie biorąc pod uwage wszystkie za i przeciw, co byście wybrali?
Rokiko napisał(a):Jak bym miał w większości jeździć po mieście to pewnie Hyundai by tu wygrał, Honda ma dosyć twardo zestrojone zawieszenie i mi jakoś lepiej pasuje na trasy.
Jeździłem kilkoma Civicami po mieście i mi totalnie nie podchodzą jeżeli chodzi o zawieszenie. Natomiast w trasie bardzo dobrze mi się jechało pomimo twardego zawieszenia.galakty napisał(a):Ciekawe podejście, bo ja bym wolał komfortowe auto w długą trasę.