Honda Civik R (VII) Anglik !!! Warto??

01 Mar 2009, 13:22

Witam tak jak w temacie chce kupić Civica R Chodzi mi o anglika w Polsce można pukniętego nabyć za 9tys Blachare sam zrobię malowanie lakiernik wiadomo :) Teraz jak z przekładką ktoś się oriętuje czy trudno tego dokonac w własnym zakresie jakie koszta przekładki ? Smykałka jest tylko nie wiem ile przekładki kosztują a ogólnie mysle zamknąć się w 15tys z rejestracją itd. a w Polsce takie chodza po 25tys... więc grosz zostaje w kieszeni co wy na to ?? Proszę o wasze opinie i wszelkie info z tymi przekładkami Pozdrawiam.
GuciO
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

01 Mar 2009, 19:27

Hahaha zdrowy Civic Type-R za 25tys w Polsce? Chyba składany z 4 (tak, nie z 2, nie z 3, a 4).
Kolego zdrowe samochody ze znaczkiem Type-R są zdecydowanie droższe z tej generacji! Do tego przekładka bardzo trudna bo części do nich mało, a robić na sztukę, żeby zarobić i kogoś zabić to...
Można dobrać sporo części ze sporta 3D, ale pozostałe się różnią.
Poczytaj trochę na www.civicklub.pl -> jest dział Type-R i opisany każdy egzemplarz dostępny w ogłoszeniach!
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

01 Mar 2009, 20:44

Heh to mi chyba wystarczy zwykły civic jak z R tyle zachodu :P
GuciO
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

01 Mar 2009, 21:16

Generalnie kupić zadbanego i nie bitego CTR'a to jak wygrać 6 w totka :lol: jak się trafią to trzeba dać dobrze powyżej 40tys zł
Jak chcesz jakiegoś dobrego to na Twoim miejscu czekałbym, aż jakiś klubowicz z civicklubu będzie sprzedawał jak mu się powiększy rodzina :lol:
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika