Od kiedy zdałem prawko szukam taniego samochodu; wcześniej do 2 tyś. a teraz do 3 tyś. Od zawsze podobał mi się CRX mojego wójka którym od dłuższego czasu porusza się mój dziadek. Kiedy pytałem go czy mi go odda nie był zbyt chętny. Ponoć rok temu ledwie podbił przegląd bo podobno nikt nie chce podbić starego i sportowego, lecz sprawnego auta, nie wiem czy mówił prawdę... Próbowałem już szukać tego modelu na różnych stronach, ale nic w okolicy nie znalazłem ;( ostanio usłyszałem że są z nim problemy, nie wiem jakie ale chyba nie małe. Jeśli uda mi się wyciągnąć ten samochód, a liczę że wójek będzie chciał za nie parę groszy, to nie wiem czy uda mi się zdobyć do niego części bo to strasznie rzadkie auto. Wiem że ma mały przebieg bo poniżej 150 tys km. Silnik 1.6, dla mnie auto idealne zawsze mi się ono okropnie podobało
i jeszcze jedna kwestia, czy to możliwe żeby spalało mniej gazu niż benzyny !?, jeśli wierzyć raportom spalania ze strony autocentrum.com o ile dobrze pamiętam. Chciałbym sam zamontować w nim gaz ale nie wiem ile by kosztowało jak myślicie? Benzyny trochę to zjada