Honda jazz 2002

01 Sty 2015, 20:29

witam , potrzebuje pomocy w wyborze auta, znzalzłam takie w karkowie i zastaawiam sie czy jest sens jechac oglada, jestem z zywca wiec dla mnie to wyprawa:)
wg danych sprzedajacego:
pan ma go rok kupił jak był przebieg ok 150 tys, nie był bity, ale ma w jednym miejscu przy progu lekka korozje i mninimalne kropki na masce od kamieni ( jakby ktos jezdzil autostrada - jego słowa). am sobie go sprowadzil z niemiec. rozrzad na łacuszku, wersja japońskaJako usterki to: centralny zamek od kierowcy nie dziala, tłumik puszcza delikatnie, instalacja gazowa cala poza mixerem wymieniona no i butla od gazu konczy sie w maju, wiec trzeba wymienic. Co myslicie jest sens ogladac jak tak to ile moge negocjowac.
[link do Otomoto wygasł]
83danusia
Nowicjusz

Przebieg/rok: 4tys. km
Auto: opel corsa
Silnik: 1.2
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 1997

02 Sty 2015, 09:07

tyle wyświetleń i naprawde nikt nie jest w stanie dooradzic komus kto sire nie zna czy jechac brac na przeglsd czy nie ma co
83danusia
Nowicjusz

05 Sty 2015, 00:14

Znajoma ma od kilku lat taką samą hanię i sprawuje się bez zarzutu.Bardzo zwrotna,cicha,dobre wyposażenie i dobry silnik.Sprawdź historię pojazdu po numerze VIN.Cenę zawsze trzeba negocjować.Poczytaj trochę o jezie na co zwrócić uwagę.
83danusia napisał(a): instalacja gazowa cala poza mixerem wymieniona

Tu nie ma mixsera.
kant95
Zaawansowany

Miejscowość: lublin
Prawo jazdy: 01 01 1981
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

05 Sty 2015, 20:08

Dzięki, własie dziś ją kupiłam, na tą chwilę super, wymaga pewnych drobnych remontów ale ogólnie ok...
83danusia
Nowicjusz

05 Sty 2015, 20:57

no to oby się dobrze sprawowała. Ogółem Hania Jazz to dobre auta ;)
TheS
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 07 05 2013
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Freemont / Scion tC / Trafic
Silnik: 2.0jtd / 2.4 vvti
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Sty 2015, 16:53

Honda Jazz jest znana przede wszystkim z innowacyjnych silników benzynowych i-VTEC, zwiększających moc i obniżających zużycie paliwa podczas jazdy (do wyboru również hybryda), a także słynie z wyjątkowo przestronnego wnętrza, które w sposób znaczny zwiększa widoczność drogi. Obecnie trwają wyprzedaże aut z rocznika 2014, dlatego warto zastanowić się nad zakupem nowszego modelu tej właśnie Hondy.
ЕКSРERTНσnda
Nowicjusz

Auto: Honda
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

ACC, BSW, LDW - systemy bezpieczeństwa na drodze
    Technologia coraz bardziej wspomaga kierowcę w zachowaniu bezpieczeństwa na drodze. Samochody rozpoznają znaki i ostrzegają o przekroczeniu dozwolonej prędkości, informują o obecności pojazdów w martwym polu a nawet ...
    Wyprawa na narty: jak się do niej przygotować?
    Rodzinna wyprawa na narty może okazać się wspaniałą przygodą. Im więcej śniegu, im nowocześniejsze wyciągi i piękniejsza okolica – tym więcej wspaniałych wspomnień z takiego wyjazdu. By móc jednak korzystać z ...