Witam, mam zamiar kupic honde prelude z silnikiem 2.0 97r . Ile średnio moze mnie wynosic OC ?? Jestem młodym kierowcą i nie posiadam jeszcze zniżek dlatego auto ubezpieczam z współwłaścicielem mającym najwyzszy procent zniżek . Prosze o odpowiedź
Niebezpieczne wakacje dla dzieci na drogach Co trzynasta śmierć dziecka w Unii Europejskiej to skutek wypadku drogowego. W Polsce najwięcej wypadków z udziałem dzieci ma miejsce w miesiącach letnich. Najczęściej winni są dorośli. W ciągu ostatnich dziesięciu ...
Lexusy podatne na tuning Coupé LC i RC, limuzyny IS i LS, crossovery UX i NX czy nawet hatchback CT – samochody Lexusa wyróżniają się na ulicy. Ale dla tych, którzy chcą dodać im jeszcze więcej pikanterii, tunerzy mają ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.